Menüpontok
Kosár

Rólunk

Az InterTech webáruház tulajdonosa és üzemeltetője az InterElectronic Hungary Kft.


Az InterElectronic Hungary Kft. az elektronikai ipar számára forgalmaz már 14 éve komplett kulcsra-kész megoldásokat gyártáshoz, összeszereléshez, ellenőrzéshez, javításhoz. Minden általunk forgalmazott termékhez teljes szolgáltatást nyújtunk a beüzemeléstől kedve a betanításon keresztül a garanciális és garancián túli szervizelésig. Szolgáltatásaink között szakmai tanácsadás, speciális forrasztó egység gyártás vagy akár teljes gyártásbevezetés található.


SZOLGÁLTATÁSOK

Fejlesztő cégek teljes gyártásbevezetése mellett egyedi készülék fejlesztést, lízinglehetőséget vagy szaktanácsadást kínálunk szolgáltatásaink között


GYÁRTÁS

SMT/THT gyártás területre kínálunk berendezéseket kis és nagyüzemek részére egyaránt a forrasztóállomástól a szelektív forrasztáson és lakkozáson keresztül a teljes SMT sorig.


ÖSSZESZERELÉS

A különböző összeszerelő asztalok mellett csavarozástechnológiában és csavaradagolásban is kínálunk készülékeket akár egyedi igények alapján is.


ELLENŐRZÉS

A megfelelő minőségi SMT/THT gyártáshoz elengedhetetlen akár az egyszerű asztali nagyító, vagy egy nagyon sokrétű videómikroszkóp de az in-line automata optikai ellenőrző is.


JAVÍTÁS

Felületszerelt vagy hagyományos elektronikai alkatrészek javításához kínálunk készülékeket, berendezéseket legyen az egyedi javítás vagy nagy sorozat.


ESD VÉDELEM

Antisztatikus termékek teljes skáláját kínáljuk több gyártótól akár tárolásra, csomagolásra, asztal vagy padlóborításra legyen szüksége.