Menüpontok
Kosár

Lámpák, nagyítók

Gyártó: Handy Tools Cikkszám: GE-5
GE-5 Asztali nagyító (GE-5) Az asztali nagyító és lámpa 5 dioptriás lencsével kerül forgalomba. A kitűnő megvilágítást a körfénycsöves égő biztosítja. A stabil beállítást a tartós mechanikus kar teszi lehetővé. Asztalhoz erősíthető. Táplálás: 220/240 V..
28 506 Ft
Nettó ár:22 446 Ft
Gyártó: Luxo Cikkszám: LX LFM
Érdeklődjön az ár felől! A LUXO asztali lámpák különleges tervezésükkel, és a könnyen beállítható állványzatukkal, valamint a tetszés szerinti fényvetésükkel méltán kedveltek. Használatuk nagyon széleskörű. Az ipartól kezdve az egészségügyön, kozmetikán keresztül a gyengén látókig, ma már mindenh..
Gyártó: Luxo Cikkszám: LX-Wave LED
Érdeklődjön az ár felől! A LUXO Wave LED árnyékmentes nagyítást biztosít két oldali megvilágítással, illetve 3D-s nagyítást jobb vagy bal oldali megvilágítással. A 3D leginkább akkor hasznos, amikor PCB-t vagy hasonlóan kifinomult tárgyat vizsgálunk. (3D-s nagyítás, amikor csak egy..
Gyártó: Luxo Cikkszám: LX-Magnifique
Érdeklődjön az ár felől! A flourescent fénycsövek megfelelő fényt biztosítanak, míg az opcióban hozzárendelhető 4x, 6x valamint 10x nagyítás már precíz munkavégzésre is alkalmassá teszi. - 3 dioptriás lencse (175%) alapkivitelben - 18W-os kompakt fénycső - 1040 mm hosszú masszív állván..
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)