Menüpontok
Kosár

Mikroszkópok

Gyártó: Tagarno Cikkszám: TG-690600
Érdeklődjön az ár felől! A TAGARNO FHD ZAP helytakarékos, gyors és felhasználóbarát eszköz, mely a kézi ellenőrzésre kiválóan alkalmas FULL HD minőségben! FULL HD felbontásban rendkívüli éles képet és páratlan színvisszaadást tesz lehetővé a berendezés, emellett torzítás nélkül..
Gyártó: Tagarno Cikkszám: TG-600600
Érdeklődjön az ár felől! A TAGARNO FHD ZIP helytakarékos, gyors és felhasználóbarát eszköz, mely a kézi ellenőrzésre kiválóan alkalmas FULL HD minőségben! FULL HD felbontásban rendkívüli éles képet és páratlan színvisszaadást tesz lehetővé a berendezés, emellett torzítás nélkül..
Gyártó: Tagarno Cikkszám: TG-620000
Érdeklődjön az ár felől! A TAGARNO FHD TREND helytakarékos, gyors és felhasználóbarát eszköz, mely a kézi ellenőrzésre kiválóan alkalmas Full HD minőségben! Full HD felbontásban rendkívüli éles képet és páratlan színvisszaadást tesz lehetővé a berendezés, emellett torzítás nélk..
Gyártó: Vision Mantis Cikkszám: Vision Mantis-Compact
Érdeklődjön az ár felől! A VISION Mantis-Compact érintés nélküli sztereo mikroszkópok egyedi optikai rendszerükkel egy nagyon tiszta és éles képet biztosítanak, ezáltal hosszú ideig tartó vizsgálatra is alkalmasak. Főbb jellemzőik a magas minőség, az éles kép, az árnyék nélküli LED megvilágítá..
Gyártó: Vision Mantis Cikkszám: Vision Mantis-Elite
Érdeklődjön az ár felől! Főbb jellemzőik a magas minőség, az éles kép, az árnyék nélküli LED megvilágítás, széles látómező, kényelmes használat, többféle nagyítású lencse használata. VISION MANTIS Elite System alapfelszereltség: fejegység + állvány. Opcióban: 4x, 6x, 8x, 10x, 15x vagy 20x obje..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)